Tillbaka till Startsidan
Información en castellano Information in english Vår gästbok Ladda ner foldrar, affischer, vår logo etc Övriga sidor Sök på sidan
Mut Vitz Sverige - vi som importerar kaffet Kooperativet Mut Vitz - kooperativet som producerar kaffet Allt om kaffe - hur det produceras, hur miljön påverkas etc Zapatisterna Hur mycket kostar Mut Vitz-kaffet? Var säljs det? Kontakta oss i föreningen Mut Vitz Sverige Länk- och boktips
 Om Mut Vitz Sverige | Vår Historia | Stöd oss!
 Mut Vitz-nätverk i Europa | Föredrag
Mut Vitz Sverige
Jag tror inte på välgörenhet. Jag tror på solidaritet. Välgörenhet är vertikalt. Det går från toppen till botten. Solidaritet är horizontellt. Det respekterar den andra personen.
Eduardo Galeano
Om föreningen Mut Vitz Sverige
Mut Vitz Sverige är inget företag utan en ideell förening med 10 medlemmar. Vi importerar kaffe från kooperativet Mut Vitz i Chiapas. Dessutom sprider vi även information om zapatiströrelsen, kaffeböndernas situation och kaffehandel. Läs mer »


Mut Vitz Sveriges historia
Arbetet med kaffet startade hösten 2000. Då började en Chiapaskurs på Färnebo Folkhögskola där 22 kursdeltagare flyttade ihop för att studera globalisering, nyliberalism, spanska, Mexiko och zapatiströrelsen.Läs mer »


Vill du stödja oss?
Vill du jobba med oss, för zapatisterna och förbättrade villkor för de kaffeproducerande bönderna i Chiapas? Då får du jättegärna kontakta oss. Du kan till exempel sälja kaffe i den stad där du bor, eller arbeta med oss som redan är aktiva. Du väljer själv hur mycket du vill arbeta och på vilket sätt du vill stödja oss. Vi behöver bli fler för att kunna öka försäljningen av kaffet eftersom vi sköter allting själva; från import, rostning på Bergstrands i Göteborg, till att leta återförsäljare, leverera kaffet och genomföra informationsarbete.

Vill du stödja oss ekonomiskt så sätter du in pengar på postgiro:
200917-3
(mottagare Mut Vitz Sverige). Alla bidrag är välkomna!

Sprida foldrar och flygblad om oss kan du också göra, dessa finns att ladda ner på vår download-sida.

Har du själv en butik eller ett café och vill sälja kaffe från Mut Vitz kooperativet, kontakta oss för återförsäljarpriser och annan information!

Om du till sist undrar över hur du kan stödja zapatiströrelsen hittar du info om det här.

Föredrag
Vi håller gärna föredrag, om du eller din förening vill anordna ett sådant. Vi kan prata om Mut Vitz och vår förening samt Zapatiströrelsen och Chiapas.

OBS! Eftersom vi är en ideell förening, måste ni stå för resekostnaderna. Vi har tyvärr inte möjlighet att åka överallt, framförallt om det är för långt för oss att åka.
 
 STARTSIDAN / MUT VITZ SVERIGE / UPP